SPLOŠNI POGOJI

SPLOŠNI POGOJI

Spletno stran www.ogrevanje-hlajenje.net (“Stran”) , upravlja skrbnik spletnega mesta. (»Upravljalec«).

Prosimo, da te splošne pogoje pred uporabo Strani skrbno preberete. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate.

V primeru, da se s temi splošnimi pogoji ali delom teh splošnih pogojev ne strinjate, vas pozivamo, da nemudoma prenehate z dostopanjem do spletnega mesta.

I. AVTORSKE PRAVICE | Copyright

Celotna spletna stran www.ogrevanje-hlajenje.net je avtorsko delo in last njenega upravljavca. Gradivo, prikazano na tej spletni strani, lahko naložite samo za nekomercialno in osebno uporabo pod pogojem, da upoštevate vse avtorske pravice, blagovno znamko in druga obvestila o lastnini. Vsebine te spletne strani, vključno z besedilom, slikami, avdio in video posnetki na noben način ne smete kopirati, reproducirati, odpošiljati, objavljati, prenašati ali razdeljevati za javno ali komercialno rabo oziroma kot sporočilo, brez predhodnega pisnega dovoljenja Upravljalca.

Uporaba gradiva na način, kot ga določajo določbe o vsebinskih omejitvah avtorskih pravic, mora izpolnjevati vse zahteve ZASP. Uporaba gradiva, ki je na podlagi Zakona o avtorskih in sorodnih pravicah – ZASP varovano gradivo, brez vnaprejšnjega soglasja upravljavca te strani ni dovoljena.

Če kakršnakoli spletna stran oz. katerikoli medij objavi gradivo (objavljeno na spletni strani www.mojacrpalka.com ) na zgoraj opisan način, mora navesti vir s hiperpovezavo na izvorno vsebino.

Če želite uporabiti vsebino, ki je del spletne strani www.ogrevanje-hlajenje.net  in njenih podstrani nas kontaktirajte OBRAZEC.

II. Pravni pouk | DISCLAIMER

Spletna stran www.ogrevanje-hlajenje.net se nenehno trudi, da so podatki na spletni strani točni, vendar ne more dati in ne daje nobene garancije v zvezi z informacijami pridobljeni Strani. Vsebina spletne strani ne predstavlja uradnih informacij, razen če je to posebej in specifično navedeno.

Če se odločite, da se boste zanašali na katerekoli informacije, ki so objavljene na spletni strani www.mojacrpalka.com se nanje zanašate na lastno odgovornost.  Spletna stran www.ogrevanje-hlajenje.net ne odgovarja za nobeno škodo, posredno ali neposredno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov, informacij na njej. Uporabniki obiskujejo spletno stran na lastno odgovornost.

III.  Varovanje zasebnosti | PRIVACY POLICY

Upravljalec se zavezuje, da bo varoval zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov te spletne strani, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih partnerjev. Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih nudimo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo  uporabi spletnega mesta.

Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Osebni podatki

Z vsemi osebnimi podatki, ki nam jih pošljete oziroma jih pridobimo preko spletne strani kot so na primer vaše ime, naslov, elektronski naslov in telefonska številka ipd. – ravnamo odgovorno.

Kdo ima dostop do podatkov?

Vaših podatkov nikoli ne posredujemo/prodajamo/izmenjujemo s tretjimi osebami za namene trženja.

Izjava o varovanju zaupnosti podatkov

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakorkoli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.

IV. Povezave

Na www.ogrevanje-hlajenje.net lahko najdete povezave do drugih spletišč, ki jih ne nadzorujemo. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletišč ne odgovarjamo, obiskovalcem preprosto le nudimo povezave, prek katerih lahko hitreje pridejo do podrobnejših informacij z nekaterih področij.

VI. REŠEVANJE SPOROV

Za vprašanja, pripombe in pritožbe, ki se nanašajo na storitve spletnega mesta www.ogrevanje-hlajenje.net, se na nas lahko obrnete preko spletnega obrazca.

VII. VELJAVNOST POGOJEV

Ta različica splošnih pogojev uporabe ima zaporedno številko 1.1 in velja od 30. Novembra 2021.

 

Ekipa Ogrevanje&Hlajenje